Liike

Liike


Kind of Green on vegaaninen vastuullisten streetwear-henkisten vaatteiden ja kenkien kivijalkaliike Helsingin Hesarilla. Liikkeestä löydät vaatteet niin arkeen kuin juhlaankin. Valikoima koostuu kauppiaan henkilökohtaisesti kuratoimista eettisistä ja ekologisista eurooppalaisista vaatemerkeistä.

Liikkeessä saat letkeää henkilökohtaista palvelua, jotta varmasti löydät itsellesi sopivat ja toimivat vaatteet, asusteet ja popot. Toki lahjojakin täältä löytyy monenmoista. 😊

Kind of Green on myös Kind of Gallery. Yksi seinä myymälässä on pyhitetty kuukausittain vaihtuville taidenäyttelyille. Eli tänne voi myös saapua vain ja ainoastaan taidetta tsekkailemaan.

#crueltyfreezone. Saman katon alta löydät myös Helsingin Vegekaupan, josta voit samalla poimia mukaasi vegaaniset suolaiset ja makeat herkut. Ole mukana meidän kanssa levittämässä lempeyttä maailmaan ja tulevaisuuteen Cruelty Free Zone – aatteen innoittamana!

Saapuminen liikkeeseen

Kind of Green myymälän ja verkkokaupan tilausten noudon löydät Kalliosta, Helsinginkatu 16.sta. Pääset perille parhaiten tsygällä, kävellen tai joukkoliikenteellä. Pyöräteline sijaitsee kadulla suoraan liikettä vastapäätä. Sörnäisten metroasemalta/dösäpysäkeiltä kävelee liikkeeseen vajaassa 10 minuutissa. 1, 8 ja 9 ratikkapysäkit sijaitsevat Kind of Greenin vieressä Hesarilla.

Aukioloajat:
maanantai – perjantai 12.00 – 18.00
lauantai 12.00 -16.00

Sydämellisesti tervetuloa Kind of Greeniin vastuullisille ostoksille!

Insta: @kindofgreenhelsinkiKattava valikoima maksutapoja

Vegaanisten vaatteiden katumuodin verkkokauppa


Yhteystiedot

Kind of Green

040 414 0059

info@kindofgreen.fi

Ota yhteyttä


Liike

Helsinginkatu 16, 00500 Helsinki

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai 12.00 - 18.00

Lauantai 12.00 - 16.00